Eline Celens

Kinesiste

Beschikbaar voor afspraken kinesitherapie en dry needling.

Afspraak via contactpagina.

In juni 2019 behaalde ik mijn masterdiploma kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Tijdens mijn specialisatiejaar koos ik voor de afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. Dit houdt in dat ik mij toeleg op de behandeling van spieren, gewrichten, pezen, … Ik vind het steeds een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak van deze klachten en deze samen met de patiënt aan te pakken. 

Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan met musculoskeletale behandelingen. Zo heb ik onder andere stagegelopen bij de jeugdvoetbalploegen van Anderlecht waar ik in contact ben gekomen met (top)sporters. Op andere plaatsen heb ik ervaring kunnen opdoen in de disciplines orthopedie en geriatrie. 

Ik geloof sterk in de combinatie van manuele technieken en oefentherapie. Oefentherapie geeft een goede ondersteuning voor het manuele werk van de kinesitherapeut en vraagt ook actieve medewerking van de patiënt. Zo probeer ik de patiënt ook op lange termijn klachtenvrij te houden. 

Ik hecht veel belang aan mijn band met de patiënt, daarom probeer ik steeds een persoonlijke connectie te maken waardoor we samen naar de best mogelijke aanpak voor de klacht kunnen gaan zoeken. 

Sinds 2020 ben ik ook gestart met osteopathie aan FICO te Antwerpen.